Loading...
 
 
Cave Beetschen démonstration prise de mousse méthode traditionnelle

Week-end du 13, 14 et 15 septembre - Cave ouverte

Dans le cadre de la semaine du Goût, nous vous invitons à une démonstration de la prise de mousse traditionnelle en bouteille de notre vin Effervescent. 

Vendredi 13 septembre dès 17h00. 

Samedi 14 et dimanche 15 septembre de 11h00 à 18h00. 

Lieu : maison vigneronne, chemin de Bourdouzan 5 à Bursins 

Dégustation des vins du domaine et planchettes apéritif à CHF 10.- par ilsalernitano.ch. 

Renseignements : Vincent 079 590 79 89 - vincent@cavebeetschen.ch. 

 

Strengths

Cave Ouverte
Semaine du Goût
Démonstration à la cave
Dégustation des vins

Contact us to make a reservation

Add my rating/comment

 

 

Cave Beetschen visite de cave et dégustation domaine viticole à Bursins
  • Cave Beetschen visite de cave et dégustation domaine viticole à Bursins
  • Cave Beetschen Bursins la mise en bouteille à la propriété
  • Cave Beetschen Bursins visite de cave et dégustation

The cellar

Visit to the winemaker for 8-30 people

Our new cellar has modern equipment which allows greater control of the key phases of winemaking. For example, we can manage temperatures to the exact degree throughout fermentation. Using a heat pump, the energy released by the fermentation vats is collected for heating house. This pilot installation, that has been working wonderfully since 2000, is an interesting solution from an environmental point of view. We also love to marry modernity with tradition under one roof. Ageing in oak barrels is an example. We regularly use this practice for wines that have something to gain from the aromatic contribution of the oak, and reveal themselves through slow oxygenation freshness are not fermented in barrels.

More about the cellar
Access map